The Wave of Change

Workshops – Veluwe – Lente / Zomer 2020

The Wave of Change

Deze workshops bieden een effectieve methode voor verandering en laten je ervaren hoe je een blijvende verandering in je leven kunt creëren door bepaalde cruciale groeifasen te doorlopen, namelijk bewustzijn (Awareness), acceptatie (Acceptance) en missie (Purpose). En purpose is een soort hoger doel of levensdoel, maar er bestaat in het Nederlands niet echt een goed woord voor zoals in het Engels).

Deze workshops (als drie-eenheid of individueel) geven je duidelijkheid over je eigen gedachten, denkpatronen, emoties en functioneren. Het zal je helpen bij het proces van bewustwording, acceptatie en het vinden van een doel wat zich vertaalt in alles wat je doet in het leven. Lees hieronder meer.

 Bewustzijn Workshop

Bewustzijn (Awareness) is de basis van alles

Alles begint met bewustzijn, want zonder bewustzijn zou je niet eens weten dat je bestaat. En bewustzijn creëert focus, en waar je op focust resulteert hoe je denkt en voelt en dat creëert vervolgens hoe je het leven ervaart.

 

 

Er gebeuren zoveel dingen in ons en om ons heen en we kunnen ons niet van alles bewust zijn. Vanwege ons drukke bestaan hebben we echter de neiging om ons te concentreren op slechts enkele zeer specifieke dingen en vergeten we ons te concentreren op zoveel mooie dingen om ons heen en in ons zelf.

Lees meer

Acceptatie Workshop

De schoonheid van acceptatie

Acceptatie is een heel belangrijk, zo niet het belangrijkste aspect van persoonlijke groei. Het creëert rust, balans, tevredenheid en uiteindelijk geluk. Het gaat erom jezelf volledig te accepteren voor wie en wat je bent.

 

 

Acceptatie is niet bij de pakken gaan neer zitten of opgeven, het is precies het tegenovergestelde! Door jezelf volledig te accepteren, neem je de controle over je leven terug in eigen handen en zal je merken dat je omgeving haar invloed op jou verliest. Je geeft niet langer om wat andere mensen van je denken omdat je helemaal ok bent met jezelf. Je hebt de goedkeuring van je omgeving steeds minder nodig. Als je vrij bent van alle invloeden van je omgeving, word je vrij en krijg je volledige de controle terug over je leven. Jij bepaalt jouw leven en niemand anders!

Lees meer

Waar ben je naar opzoek?

Laten we het samen uitvinden!

Boek een gratis kennismakingsgesprek! 

Purpose Workshop

What makes you tick?

 

Een leven zonder hoger doel (Purpose) is een leven niet volledig geleefd. Dus wat is een purpose precies?

Je purpose is je innerlijke guide en is je missie. Een doel op zich is nog geen purpose, want als je een doel bereikt ben je meestal klaar voor het volgende doel. Je zou purpose kunnen beschrijven als je uiteindelijke doel in het leven. Je hebt in dit leven maar één purpose. Het is zeg maar het doel de doelen.

 

Verliefd worden!

 

Iedereen weet hoe het voelt om verliefd te worden. Je voelt alsof je de hele wereld aankan. Alles lijkt gemakkelijker te gaan, je bent meer in flow, je fluit de hele dag en niets kan je echt raken!

Je Purpose vinden is net als verliefd worden op je uiteindelijke doel, je taak, je missie. Verliefd worden op wat je doet, zorgt ervoor dat je dingen moeiteloos doet, met passie, overtuiging en met je hele zijn. Het wordt een geïntegreerd deel van jou, het is een uitdrukking van jou.

Je bent geboren met een reeks talenten en vaardigheden. Door je doel te vinden zul je merken dat je talenten eigenlijk precies zijn wat je nodig hebt om je purpose te bereiken. Je hebt ze om je levensdoel te kunnen bereiken en daarom ben je er zo goed in. Soms zijn we er zelfs zo goed in dat we onze eigen talenten niet eens door hebben, omdat het zo vanzelf gaat en het zo een diep geworteld deel uitmaakt van wie we zijn. Weet jij precies wat al je talenten zijn?

Lees meer over purpose

Retreat Portugal, oktober 2019 reviews

Zie de reviews van onze retraite in Portugal vorig jaar in oktober. De geplande retraites van dit jaar moesten worden geannuleerd vanwege de reisverboden voor het Corona-virus. We hopen je volgend jaar echter te mogen verwelkomen. Deze retraite vond plaats in het zuidwesten van Portugal in een ongelooflijk mooie omgeving. We hopen je te verwelkomen op een van onze retraites in Portugal in 2021.

Hoe, waar en wanneer?

Deze workshops worden gehouden voor maximaal 8 personen, zodat we te allen tijde een goede afstand van elkaar kunnen houden en ervoor kunnen zorgen dat we allemaal veilig zijn. Het is een evenement van een hele dag dat begint om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur.

Inclusief lunch en gezonde drankjes

Wij verzorgen de hele dag lunch, gezonde drankjes en kleine snacks. We workshops bestaan uit theorie, praktische oefeningen, met elkaar delen (sharen), meditatie en enige tijd in stilte zijn.

De prachtige locatie

De workshops worden gehouden op de Veluwe op een prachtige boerderij en omgeving in Epe, Veluwe, zo’n 100 km ten oosten van Amsterdam.
Per workshop zijn er slechts beperkte plaatsen beschikbaar, omdat we maximaal 8 personen toelaten en te allen tijde een afstand van 1,5 meter garanderen.

Bekijk alle foto’s

Op deze datums worden de workshops gehouden

Bewustzijn

zondag 14 juni – woensdag 17 juni – zondag 28 juni

woensdag 1 juli – zondag 26 juli – woensdag 29 juli

Acceptance

zondag 12 juli – woensdag 15 juli – zondag 9 augustus

woensdag 12 augustus – zondag 30 augustus – woensdag 2 september

Purpose

zondag 19 juli – woensdag 22 juli – zondag  23 augustus

woensdag 26 augustus – zondag13 september – woensdag 16 september

Wat is de prijs van een workshop?

Wij bieden drie workshops aan deze zomer die deel uitmaken van de “The Wave of Change”:

Awareness, Acceptance en Purpose

De prijs per workshop is €299,-

Heb je interesse in alle drie de workshops dan bieden we die aan voor €749,-

Voor bedrijven is het ex-btw

Plan een 15 minuten intake bel afspraak

in om je deelname te bespreken

of te bevestigen

Ja, ik wil deelnemen en een vrijblijvende bel afspraak inplannen om alles te bespreken

 

Wie begeleidt jullie?

Monique

Monique is 43 en is een genezer op lichaam, geest en ziel. Ze is een expert in hoe pijn in het lichaam zich verhoudt tot gedachten en energievelden.

Monique is een mindfulness leraar voor retraites met MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction.

Monique heeft een succesvolle praktijk voor natuurlijke genezing in Amsterdam, ze is hoog sensitief en heeft geleerd hoe ze haar gave kan delen en mensen met succes kan helpen.
Door verschillende trauma’s te ervaren, heeft ze veel levenservaring en heeft ze geleerd hoe ze zichzelf kan accepteren en genezen door haar innerlijke kracht. Als zodanig weet ze hoe belangrijk het is om te delen en contact te maken met mensen.

Michel

Michel is 48 en hij is een succesvolle purpose coach en mentor die mensen heeft geholpen hun dromen te realizeren Michel is onder meer een NLP-trainer (NLP staat voor neurol inguïstisch programmeren, een krachtige benadering / tool voor communicatie, persoonlijke ontwikkeling en psychotherapie) en weet op subtiele manieren hoe hij naar de kern van iemand kan gaan. Michel’s gave is dat hij weet hoe hij in de ogen van de ziel moet kijken, wat betekent dat hij tot de kern van jou kan komen en je kan helpen het te voelen.

Toen Michel 22 jaar oud was, werd hij geraakt door een dronken bestuurder en verloor hij daarbij zijn been. Dit belette hem niet om het leven volledig te leven. Door acceptatie, vergeving en pure levensenergie heeft hij zijn leven omgegooid en het eenvoudige leven maximaal benut. Geen excuses, geen angst! Hij heeft het leven in schaduw en licht ervaren en weet als geen ander hoe te herstellen van grote tegenslagen.

Belangrijke mededeling over het Corona-virus

 

Onze workshops zijn eendaagse evenementen en beginnen om 9.30 en duren tot 17.00 uur en zijn exclusief voor maximaal 8 personen, zodat we de veiligheid van onze deelnemers en onszelf kunnen waarborgen. Alle workshops vinden plaats op een grote boerderij op de Veluwe waar veel ruimte is, zowel binnen als buiten. Maximale reinheid is gegarandeerd en er wordt voor gezorgd dat dit een zeer aangename, vruchtbare maar toch veilige ervaring wordt! We houden ons uiteraard aan alle richtlijnen van het RIVM.

[contact-form-7 id=”118″ title=”Contactformulier”]

Michel Alexiev
Grensweg 16
8166 HJ, Emst


M: +31 625 001 979
T: +420 603 412 582
E: me@michelalexiev.com