Purpose

Workshop – Veluwe – Lente / Zomer 2020

What makes you tick?

 

Een leven zonder hoger doel (Purpose) is een leven niet volledig geleefd. Dus wat is een purpose precies?

Je purpose is je innerlijke guide en is je missie. Een doel op zich is nog geen purpose, want als je een doel bereikt ben je meestal klaar voor het volgende doel. Je zou purpose kunnen beschrijven als je uiteindelijke doel in het leven. Je hebt in dit leven maar één purpose. Het is zeg maar het doel de doelen.

Verliefd worden!

 

Iedereen weet hoe het voelt om verliefd te worden. Je voelt alsof je de hele wereld aankan. Alles lijkt gemakkelijker te gaan, je bent meer in flow, je fluit de hele dag en niets kan je echt raken!

Je Purpose vinden is net als verliefd worden op je uiteindelijke doel, je taak, je missie. Verliefd worden op wat je doet, zorgt ervoor dat je dingen moeiteloos doet, met passie, overtuiging en met je hele zijn. Het wordt een geïntegreerd deel van jou, het is een uitdrukking van jou.

Je bent geboren met een reeks talenten en vaardigheden. Door je doel te vinden zul je merken dat je talenten eigenlijk precies zijn wat je nodig hebt om je purpose te bereiken. Je hebt ze om je levensdoel te kunnen bereiken en daarom ben je er zo goed in. Soms zijn we er zelfs zo goed in dat we onze eigen talenten niet eens door hebben, omdat het zo vanzelf gaat en het zo een diep geworteld deel uitmaakt van wie we zijn. Weet jij precies wat al je talenten zijn?

 

Falen is geen optie!

Falen heeft geen betekenis als het gaat om purpose. Je purpose maakt deel uit van je zijn en als je je purpose vindt, kun je er niet in falen omdat het zou betekenen dat je faalt in jezelf zijn! Je kunt niet anders dan jezelf zijn! Purpose vervult je met een brandend verlangen, met helderheid en passie voor wat je doet!

Plan een 15 minuten intake bel afspraak

in om je deelname te bespreken

of te bevestigen

Ja, ik wil deelnemen en een vrijblijvende bel afspraak inplannen om alles te bespreken

 

Wat zou je doen als geld altijd in overvloed zou zijn?

We leven in een samenleving waarin geld op de een of andere manier een centrale rol speelt. Maar het leven is zoveel meer dan alleen geld en dingen kopen en hebben. Toch hebben we het wel allemaal nodig. Maar vraag mensen op late leeftijd eens te vertellen over wat belangrijk was in hun leven en ze zullen bijna altijd over mooie ervaringen spreken en niet zozeer wat voor auto, huis of bezittingen ze hebben gehad. Een nuttige vraag om jezelf te stellen bij het vinden van wat je purpose zou kunnen zijn: Wat je zou doen als geld altijd in overvloed zou zijn. Wat zou je doen met je leven, waar zou je je tijd aan besteden? Een andere manier om achter je purpose te komen is om jezelf af te blijven vragen waarom? Waarom wil ik die baan, wat is mijn motief daarachter (geld, vrijheid)? En wat is het motief daarachter, en het motief daarachter, enz. Door deze vraag maar te blijven stellen kom je uiteindelijk bij de essentie. Et voila, je Purpose!

Hoe, waar en wanneer?

Deze workshop wordt gehouden voor maximaal 8 personen, zodat we te allen tijde een goede afstand van elkaar kunnen houden en ervoor kunnen zorgen dat we allemaal veilig zijn. Het is een evenement van een hele dag dat begint om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur.

Inclusief lunch en gezonde drankjes

Wij verzorgen de hele dag lunch, gezonde drankjes en kleine snacks. We workshops bestaan uit theorie, praktische oefeningen, met elkaar delen (sharen), meditatie en enige tijd in stilte zijn.

De prachtige locatie

De workshops worden gehouden op de Veluwe op een prachtige boerderij en omgeving in Epe, Veluwe, zo’n 100 km ten oosten van Amsterdam.
Per workshop zijn er slechts beperkte plaatsen beschikbaar, omdat we maximaal 8 personen toelaten en te allen tijde een afstand van 1,5 tot 2 meter garanderen.

Bekijk alle foto’s

Op deze datums worden deze workshop gehouden

Purpose

zondag 19 juli – woensdag 22 juli – zondag  23 augustus

woensdag 26 augustus – zondag13 september – woensdag 16 september

 

Per workshop zijn er slechts beperkte plaatsen beschikbaar, omdat we maximaal 8 personen toelaten en te allen tijde een afstand van 1,5 tot 2 meter garanderen.

Andere workshops die deel uitmaken van ‘De golf van verandering”

De workshop van bewustzijn maakt deel uit van een trilogie van drie workshops. De workshops kunnen individueel of als geheel genomen worden. De twee andere workshops uit dee trilogie zijn acceptatie en purpose. Klik hieronder voor meer informatie.

Wat is de prijs van een workshop?

Wij bieden drie workshops aan deze zomer die deel uitmaken van de “The Wave of Change”:

Awareness, Acceptance en Purpose

De prijs per workshop is €299,-

Heb je interesse in alle drie de workshops dan bieden we die aan voor €749,-

Voor bedrijven is het ex-btw

Retreat Portugal, oktober 2019 reviews

Zie de reviews van onze retraite in Portugal vorig jaar in oktober. De geplande retraites van dit jaar moesten worden geannuleerd vanwege het Corona-virus. We hopen u volgend jaar echter te mogen verwelkomen. Deze retraite vond plaats in het zuidwesten van Portugal in een ongelooflijk mooie omgeving. We hopen je te verwelkomen op een van onze retraites in Portugal in 2021.

Wie begeleidt jullie?

Monique

Monique is 43 en is een genezer op lichaam, geest en ziel. Ze is een expert in hoe pijn in het lichaam zich verhoudt tot gedachten en energievelden.

Monique is een mindfulness leraar voor retraites met MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction.

Monique heeft een succesvolle praktijk voor natuurlijke genezing in Amsterdam, ze is hoog sensitief en heeft geleerd hoe ze haar gave kan delen en mensen met succes kan helpen.
Door verschillende trauma’s te ervaren, heeft ze veel levenservaring en heeft ze geleerd hoe ze zichzelf kan accepteren en genezen door haar innerlijke kracht. Als zodanig weet ze hoe belangrijk het is om te delen en contact te maken met mensen.

Michel

Michel is 48 en hij is een succesvolle coach en mentor die mensen heeft geholpen hun dromen te realizeren Michel is onder meer een NLP-trainer (NLP staat voor neurol inguïstisch programmeren, een krachtige benadering / tool voor communicatie, persoonlijke ontwikkeling en psychotherapie) en weet op subtiele manieren hoe hij naar de kern van iemand kan gaan. Michel’s gave is dat hij weet hoe hij in de ogen van de ziel moet kijken, wat betekent dat hij tot de kern van jou kan komen en je kan helpen het te voelen.

Toen Michel 22 jaar oud was, werd hij geraakt door een dronken bestuurder en verloor hij daarbij zijn been. Dit belette hem niet om het leven volledig te leven. Door acceptatie, vergeving en pure levensenergie heeft hij zijn leven omgegooid en het eenvoudige leven maximaal benut. Geen excuses, geen angst! Hij heeft het leven in schaduw en licht ervaren en weet als geen ander hoe te herstellen van grote tegenslagen.

Belangrijke mededeling over het Corona-virus

 

Onze workshops zijn eendaagse evenementen en beginnen om 9.30 en duren tot 17.00 uur en zijn exclusief voor maximaal 8 personen, zodat we de veiligheid van onze deelnemers en onszelf kunnen waarborgen. Alle workshops vinden plaats op een grote boerderij op de Veluwe waar veel ruimte is, zowel binnen als buiten. Maximale reinheid is gegarandeerd en er wordt voor gezorgd dat dit een zeer aangename, vruchtbare maar toch veilige ervaring wordt! We houden ons uiteraard aan alle richtlijnen van het RIVM.

[contact-form-7 id=”118″ title=”Contactformulier”]

Michel Alexiev
Grensweg 16
8166 HJ, Emst


M: +31 625 001 979
T: +420 603 412 582
E: me@michelalexiev.com