De Nieuwe Ondernemer in het Tijdperk van Artificial Intelligence!

Kunstmatige intelligentie (AI) brengt razendsnelle veranderingen met zich mee. Hoe pas je je hieraan aan? Hoe bereid je je, zowel persoonlijk als zakelijk, voor op de ingrijpende sociaaleconomische transformatie die AI de komende tien jaar teweeg zal brengen?

AI stimuleert ons tot zelfreflectie. Het nodigt uit tot herontdekking van jezelf en jouw bedrijf, om alles opnieuw te evalueren en je af te vragen hoe het zou zijn als je met een schone lei zou kunnen beginnen. Welke toekomst zou je dan voor jezelf en je onderneming schetsen?

In deze ‘Window of Opportunity’ assisteren wij bij het beantwoorden van cruciale vragen als: Wie wil je zijn, als individu en als bedrijf? Welk doel of  “purpose” streef je na en wat hoop je na te laten voor toekomstige generaties? Wat heb je nodig op het gebied van personeel, technologie, bedrijfsfilosofie en -structuur om te gedijen in het nieuwe AI-gestuurde economische landschap?

Waar gaan we in een Traject van de Nieuwe Ondernemer naar kijken?

 • Check

  Heb je het juiste Purpose mbt gebruik van AI? Wat wil je bereiken met de implementatie van AI, op korte, midden en lange termijn. Een duidelijke visie is cruciaal zodat je het niet later opnieuw moet doen.

 • Check

  Durf je out of de box te denken en een hele ander pad te gaan volgen? Wat is je visie? Welke strategie en oplossing past daar het beste bij?

 • Check

  De prijs van wachten of de verkeerde strategie?

 • Check

  Wat gaat je ROI zijn en wat gaat een AI implementatie kosten

 • Check

  Heb jij de juiste mensen die deze transformatie kunnen leiden?

 • Check

  Is jouw organisatie structuur AI ready?

 • Check

  De impact op je mensen en klanten.  Welke impact gaat dit hebben  op je personeel en klanten

 • Check

  Geloof in de magie! Als je niet in magie geloofd, gaat deze ook nooit gebeuren.

Artificial Intelligence & Paradigm Shift

We staan aan de vooravond van een ingrijpende paradigmaverschuiving, aangevoerd door de snelle opmars van Kunstmatige Intelligentie (AI). Deze technologische revolutie dwingt ons verder te kijken dan het materialisme, en daagt ons uit om economie, werk en alle facetten van het leven opnieuw te definiëren. AI, met zijn immense potentieel en disruptieve kracht, stelt ons voor fundamentele vragen over controle, bestuur en ethiek en belangrijker, over wie we willen zijn, wat nou echt belangrijk is voor ons, en welke impact dit allemaal gaat hebben op onze menselijkheid.

Vandaar ‘De Nieuwe Ondernemer’, dat is iemand met de wijsheid, onderscheidingsvermogen en visie om de kansen en bedreigingen van AI in balans te brengen en het hoger doel voor de menshied nooit uit het oog verliest. Met deze paradigmaverschuiving gaan we richting wiat goed is voor het collectief, “Purpose”, verantwoordelijkheid en bijdragen aan het welzijn en voortbestaan van de mensheid. Ben jij klaar om die kar te trekken?

 

De Nieuwe Ondernemer is “Purpose Driven”

Een purpose is groter dan jezelf en vindt zijn oorsprong in onze diepste essentie. Een purpose is je levensdoel en vormt een intrinsiek onderdeel van wie je bent. En dus heeft iedereen er een en is het diep geworteld in je ziel. Het is niet nodig om ernaar te zoeken, het hoeft allen maar in jou te ontwaken. Het mooie van een purpose is dat het een diep gevoel van vervulling geeft dat materiële rijkdom overstijgt. Als het ontwaakt, voelt het als een waakvlam die ontvlamt en je vervult met een passionele drive en geeft het richting en vastberadenheid.

Een organisatie leiden vanuit purpose geeft bezieling aan de organisatie en geeft het vleugels. Het trekt mensen aan die zich geroepen voelen om bij te dragen aan de gemeenschappelijke, hogere doelen van de organisatie. Met de komst van AI zal de roep om purpose groter worden, zowel vanuit je werknemers als vanuit de consument. Als je het nog niet bent, dan is de tijd om purpose driven te worden is NU!

 

AI vraagt om een Nieuwe Strategie en Type Onderneming

De bouw van een veerkrachtige organisatie in de tijd van AI vereist flexibiliteit, innovatie en een constante focus op zowel externe als interne dynamiek. De nieuwe organisatie is “agile”, aanpasbaar, innovatief en kan zich snel aanpassen aan een snel veranderend economisch landschap. Het is meer dan alleen een bedrijf, maar een gemeenschap en een vernieuwer die continu waarde levert aan klanten en het team informeert, motiveert en betrokken houdt bij het de technische ontwikkelingen van AI binnen het bedrijf, en een heel duidelijk een purpose heeft waarmee iedereen zich mee kan verbinden.

Dit vereist een vertrek van conventionele modellen en een omarming van transformatieve en innovatieve strategieën. Ben jij en je bedrijf klaar voor deze transitie?

 

De Gevaren van AI!

Verantwoordelijkheid nemen zodat we het paard van Troje en onze eigen ondergang niet binnenhalen

De kansen dat we met AI het paardf van Troje hebben binnengehaald en daarmee onze eigen ondergang en bestaan als mens zijn zeer reeel. Dat is neit te ondershcatten!! AI zelf is niet slecht. Het leert slechts van ons, van ons gedrag, onze ethiek en wat wij van AI vragen en verwachten. Als we AI verkeerd voeden, te veel dingen vragen die eigenlijk niet ten goede komen van de mensheid, maar slechts goed zijn voor het maximaliseren van winst of om invloed uit te oefenen, dan kan AI wel eens hele lelijke menselijk eigenschappen overnemen. Dit kan leiden tot drastische scenario’s zoals manipulatie, volledige controle over de mensheid of voor oorlogsvoering, of zelfs tot het einde van de mensheid!

We hebben allemaal onze verantwoordelijkheid te dragen hier. Hoe zet jij AI in? Wat voor gevolgen heeft dat en handel je niet uit angst, maar vanuit jouw innerlijke kracht en de kracht van jouw onderneming. De gevaren zijn groot, heel reëel en het zal continue zelfreflectie eisen van iedereen om te zorgen dat de “doom and gloom” scenario’s niet kunnen materialiseren.

 

Het uiteindelijke doel!

Het uiteindelijk doel van een traject is tweeledig. Aan de ene kant kan ik samen met mijn team jouw onderneming helpen met de juiste visie, strategie, selectie en implementatie van AI. Maar dat is slechts een deel. Met het gebruik van AI komt grote verantwoordelijkheid omdat het zo ongekend potent gaat worden en een verkeerde visie of verkeerd gebruik al in deze fase van ontwikkeling catastrofale gevolgen kan hebben voor de mensheid.  Dus zo maar wat doen om meer winst te maken zonder een heldere beeld van wie je wil zijn, wat belangrijk voor jouw en de mensheid is en wat de eventuele gevolgen kunnen zij is heel kort door de bocht en kan grote negatieve gevolgen hebben.

Daarom komt er ook een enorm groot persoonlijk en menselijk deel bij kijken, want transformatie gebeurt eerst van binnen voordat het zich manifesteert in de buitenwereld. Samen met mijn team begeleiden we je door alle stappen om de juiste balans te vinden. Het creëert een mooi mogelijkheid alles eens tegen het licht te houden en een van scratch een nieuwe koers uit te zetten voor je persoonlijke leven en je onderneming.

 

Stappen in een AI Traject

 • Check

  Meet: We bespreken jouw uitdagingen, huidige situatie en toekomst visie.

 • Check

  Strategy: Waarom, wat is je diepste driver en modus operandi en vormen daarop een strategie

 • Check

  Design:  In deze fase transformeren we veelbelovende AI-initiatieven in stevige business cases en projecten en ontwikkelen we samen prototypes.

 • Check

  Build  We gebruiken onze modules, gebruikmakend van machine learning, natuurlijke taalverwerking en knowledge graphs.

 • Check

  Run:  We integreren de AI-oplossing in je bedrijfsprocessen en trainen en begeleiden je medewerkers.

 • Check

  Grow: We verbeteren we de AI-oplossingen met nieuwe functies uit een geprioriteerd backlog voor betere resultaten.

 • Check

Meet

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar en horen we graag van jou voor welke uitdaging je staat. Wij zien dit als een sleutel tot succes voor een langetermijn relatie, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Samen verkennen we onze AI-oplossingen, bespreken we showcase referenties en definiëren we AI-mogelijkheden die waarde toevoegen aan jouw business.

 

Strategy

We beginnen met de why. Onze digitale transformatie-experts verwerven een diepgaand inzicht in jouw ambitie, bedrijf, klanten en manier van werken. Zij helpen jou om het potentieel van AI toe te voegen aan jouw middellange- en langetermijnstrategie en ontwikkelen een strategische roadmap met ambitieuze AI-initiatieven met een hoog potentieel.

 

Design

In deze fase zetten we AI-initiatieven met een hoog potentieel om in solide business cases en concrete projecten. We nodigen je uit om samen ideeën te genereren en samen prototypes te ontwikkelen. De meest waardevolle ideeën worden uitgewerkt, getest met de doelgroep en verder geoptimaliseerd. Klaar om gebouwd te worden.

 

Build

Onze experts bouwen de AI oplossing, configureren deze en testen ze, gebruikmakend van de modules van ons eigen AI-platform. Kerntechnologieën die we gebruiken zijn machine learning, natuurlijke taalverwerking en knowledge graphs. Jouw AI-oplossing wordt uitgewerkt in het afgesproken aantal sprints. De voortgang wordt met je gedeeld tijdens tweewekelijkse demo’s.

 

Run

Wij implementeren de AI-oplossing in jouw bedrijfsprocessen en zorgen voor training en begeleiding van jouw medewerkers. Aangezien onze AI oplossingen containergebaseerd zijn, kunnen ze worden geïmplementeerd in jouw eigen on-premise datacenter of cloudomgeving, of we kunnen de oplossing in ons eigen datacenter hosten. Wij zorgen voor kennisoverdracht aan jouw AI-team, met behulp van training on the job.

 

Grow

Op basis van gebruikerservaringen en ideeëngeneratie van jou en ons, werken we aan nieuwe functies op basis van een geprioriteerd backlog. Om zo een nog beter resultaat te bereiken. De AI-oplossingen ontwikkelen we zo verder, waarbij menselijke supervisie een belangrijke rol blijft vervullen. We prioriteren het backlog samen met jou en zorgen zo voor continue business value en groei.

 

Het uiteindelijke doel!

Het uiteindelijk doel van een traject is tweeledig. Aan de ene kant kan ik samen met mijn team jouw onderneming helpen met de juiste visie, strategie, selectie en implementatie van AI. Maar dat is slechts een deel. Met het gebruik van AI komt grote verantwoordelijkheid omdat het zo ongekend potent gaat worden en een verkeerde visie of verkeerd gebruik al in deze fase van ontwikkeling catastrofale gevolgen kan hebben voor de mensheid.  Dus zo maar wat doen om meer winst te maken zonder een heldere beeld van wie je wil zijn, wat belangrijk voor jouw en de mensheid is en wat de eventuele gevolgen kunnen zij is heel kort door de bocht en kan grote negatieve gevolgen hebben.

Daarom komt er ook een enorm groot persoonlijk en menselijk deel bij kijken, want transformatie gebeurt eerst van binnen voordat het zich manifesteert in de buitenwereld. Samen met mijn team begeleiden we je door alle stappen om de juiste balans te vinden. Het creëert een mooi mogelijkheid alles eens tegen het licht te houden en een van scratch een nieuwe koers uit te zetten voor je persoonlijke leven en je onderneming.

 

Het uiteindelijke doel!

Het uiteindelijk doel van een traject is tweeledig. Aan de ene kant kan ik samen met mijn team jouw onderneming helpen met de juiste visie, strategie, selectie en implementatie van AI. Maar dat is slechts een deel. Met het gebruik van AI komt grote verantwoordelijkheid omdat het zo ongekend potent gaat worden en een verkeerde visie of verkeerd gebruik al in deze fase van ontwikkeling catastrofale gevolgen kan hebben voor de mensheid.  Dus zo maar wat doen om meer winst te maken zonder een heldere beeld van wie je wil zijn, wat belangrijk voor jouw en de mensheid is en wat de eventuele gevolgen kunnen zij is heel kort door de bocht en kan grote negatieve gevolgen hebben.

Daarom komt er ook een enorm groot persoonlijk en menselijk deel bij kijken, want transformatie gebeurt eerst van binnen voordat het zich manifesteert in de buitenwereld. Samen met mijn team begeleiden we je door alle stappen om de juiste balans te vinden. Het creëert een mooi mogelijkheid alles eens tegen het licht te houden en een van scratch een nieuwe koers uit te zetten voor je persoonlijke leven en je onderneming.

 

De Stappen in een AI Traject

 • Check

  Connect: In ons eerste gesprek leren we elkaar kennen en bespreken we jouw uitdagingen, huidige situatie en toekomst visie. We bekijken samen AI-oplossingen, bespreken succesverhalen en identificeren AI-mogelijkheden die jouw bedrijf kunnen helpen.

 • Check

  Strategie: Waarom, wat is je diepste driver en modus operandi! We helpen je AI te integreren in je middellange- en langetermijnstrategie en creëren een strategische roadmap met ambitieuze, veelbelovende AI-initiatieven.

 • Check

  Design:  In deze fase transformeren we veelbelovende AI-initiatieven in stevige business cases en projecten en bedenken en ontwikkelen we samen prototypes. De beste ideeën testen we met de doelgroep en optimaliseren we verder, klaar voor realisatie.

 • Check

  Neerzetten en bouwen:  We ontwikkelen en testen de AI-oplossing met onze modules, gebruikmakend van machine learning, natuurlijke taalverwerking en knowledge graphs. We realiseren jouw oplossing in de geplande sprints, met tweewekelijkse voortgangsdemo’s.

 • Check

  Run:  We integreren de AI-oplossing in je bedrijfsprocessen en trainen en begeleiden je medewerkers. Onze containergebaseerde oplossingen passen in jouw on-premise datacenter of cloud, of we hosten ze in ons datacenter.

 • Check

  Grow: Gebaseerd op gebruikersfeedback en gezamenlijke ideeëngeneratie, verbeteren we de AI-oplossingen met nieuwe functies uit een geprioriteerd backlog voor betere resultaten. Menselijke supervisie blijft cruciaal. Samen prioriteren we het backlog voor continue bedrijfsgroei en -waarde.

Wie ben ik?

Ik ben Michel Alexiev, ondernemer en transformatiecoach voor ondernemers en voor mensen die een persoonlijk groeitraject willen aangaan. Ik heb 22 jaar in het buitenland gewoond, in Madrid, Barcelona en Praag, en met succes verschillende bedrijven in de tech sector opgezet en internationaal geleid. De laatste jaren ben ik actief als transformatiecoach, NLP-trainer, systemisch- en AI-adaptatiecoach en geef ik workshops in Quantum Manifestatie en Kundalini & DNA-activaties.

Op persoonlijk vlak heb ik veel levenservaring en weet ik als geen ander hoe het is om jezelf helemaal te herontdekken. Ik heb dat zelf moeten doen nadat ik op 22-jarige leeftijd door een dronken automobilist ben aangereden en daarbij een bijna-doodervaring (BDE) heb gehad. Dit was een diepe spirituele reis en heeft een diepe innerlijke kracht en heldervoelendheid in mij ontwaakt. Ik ben uiteindelijk ook mijn been kwijtgeraakt als gevolg van dat ongeluk, en paradoxaal genoeg heb ik daar heel veel kracht uit weten te tappen en sta ik sindsdien sterker dan ooit met ‘beide benen’ op de grond.

Lees meer over mij

 

Mijn bijna-doodervaring

Op 22 jarige leeftijd ben ik aangereden door een dronken automobilist en daarbij ben ik mijn been verloren en heb ik ook een bijna-doodervaring gehad, wat een diepe spirituele reis is geweest en mijn leven voor altijd heeft veranderd. Mijn bijna-doodervaring gaf me veel helderheid en heeft in mij een ongelooflijke innerlijke kracht ontwaakt en gaf me diepgaande inzichten over waar het leven echt over gaat, en dat we zo veel meer zijn dan alleen onze gedachten en emoties. Het heeft me diepe lessen geleerd over acceptatie, over het overwinnen van angst en onzekerheid, over de kracht van kwetsbaarheid, dat vergeving het mooiste geschenk is die je jezelf kunt geven, en dat we een ziel hebben en als je je daar mee leert verbinden dat we een enorme innerlijke kracht, onze eigen levensenergie, doen ontwaken.

Lees meer over mij

Tabula Rasa!

AI daagt je uit om met een schone lei te beginnen en je visie, je doel en wie je wilt zijn opnieuw te definiëren

De kans om jezelf en je bedrijf helemaal te herontdekken en te transformeren is nu. AI vraagt om een hele andere aanpak en dat geeft je de kans om alles eens uit te tekenen alsof je helemaal op nieuw begint. Of je het nou echt doet, is een tweede. Maar alleen het uittekenen van hoe je dingen zou willen hebben in je leven en in je bedrijf, is al heel verhelderend. Teken het uit alsof je een startup bent, hoe zou jouw onderneming er dan uit zien? Waar verschikt het met jouw huidige onderneming? Wat kun je hiervan leren en overnemen? Misschien kun je een aparte startup divisie opzetten die geheel anders is georganiseerd, die laten groeien en de rest langzaam mee laten transformeren. Laat je creativiteit vloeien. Als jij het niet doet, doet een startup of je concurrent het wel. Er ligt heir een groot potentieel jezelf en je onderneming te herontdekken.

 

De Tijd is Nu!

Wachten of Twijfel kan Leiden tot een niet meer in te halen Achterstand

De tijd is nu om je onderneming klaar te maken voor de toekomst. Wachten met een AI strategie en implementatie kan leiden tot verloren kansen. Nieuwe efficiente start-ups of concurrenten die AI sneller omarmen, kunnen hun operationele efficiëntie veel sneller verbeteren, klantrelaties versterken en nieuwe inzichten winnen uit data-analyse. Dit kan resulteren in een snellere time to market, betere besluitvorming, kostenreductie en verhoogde inkomsten.

Een bedrijf dat aarzelt, loopt het risico marktaandeel te verliezen, irrelevant te worden voor klanten en achterop te raken in innovatie. Bovendien kan het gebrek aan AI-integratie leiden tot inefficiënties en verhoogde operationele kosten. Ook het aantrekken van talent kan bemoeilijkt worden door een langzame aanpassing omdat die graag willen werken voor vooruitstrevende, technologisch geavanceerde bedrijf. De conclusie is dat wachten kostbaarder gaat zijn dan nu actie te ondernemen.

 

 

Hoger Bewustzijn als Tegenwicht op AI

Het enige wat wij als mensheid kunnen doen is AI in goede banen leiden en zorgen dat we de juiste keuzes maken die ook een langetermijnvisie voor de mensheid omvat. Wat we daarvoor nodig hebben is een hoger bewustzijn. Dat geeft ons ten eerste veel meer inzichten in wie we zelf zijn, begrijpen we de externe wereld veel beter en kunnen we betere keuzes maken. En de tijd is nu, want het gebeurt allemaal nu met AI en we staan vandaag voor een aantal zeer belangrijke keuzes. En die beginnen bij onszelf. Door in hoger bewustzijn te komen krijg je “bird’s eye view” en zie je de verbanden tussen alles van boveaf en creëer je een hoger onderscheidingsvermogen van wat op de lange termijn goed of slecht is, wat bijdraagt en wat niet, wat bij je past en wat niet en of het het hoger doel dient of niet.

Om in een hoger bewustzijn niveau te komen is een grote bereidheid voor introspectie nodig en om jezelf echt te durven aankijken op alle vlakken van je leven om je laten leiden door je innerlijk wijsheid en je diepere essentie. Het is een prachtige ontdekkingsreis naar de diepte van je ziel en daarbij heel erg nodig om de juiste keuzes te maken in deze enorme transformatieve tijden. Want we leven in een tijd waar onze keuzes van grote invloed zullen zijn op de komende honderden jaren.

 

 

De Waarheid Creert de Authentieke Leider

Mijn goede vriend Austin, hier op de foto, zei ooit tegen mij: Michel, als je de waarheid spreekt, kunnen mensen niet anders dan lusteren. Want diep van binnen voelen ze wat waar is en wat niet.

 

Ook al vecht het ego om geprogrameerde standpunten te verdedigen, diep van binnen weten we allemaal wat de waarheid is. De waarheid verlicht, omdat als je echt eerlijk bent over alles, je kwestbaar kunt zijn, dingen kunt accepoteren en waar nodig dingen los kunt laten omdat je begrijpt dat het je niet echt dient op het pad van je purpose.

Leven vanuit waarheid maakt van jou een authentieke leider. Hoe makkelijk het ook klinkt, heeft bijna iedereen er moiete mee om echt volledig 100% eerlijk te zijn naar zichzelf en daarmee naar anderen.

 

Autheticiteit kun je niet kopen of fabriceren!

Het Ontvouwd zich alleen vanuit de Waarheid en Puurheid

Dat is waarom authentieke leiders zo geliefd zijn en mensen inspireren en aan zich kunnen binden. Authentieke leiders zijn puur en echt, weten wat ze willen, geven duidelijk hun grenzen aan en leiden vanuit een diepere drijfveer die voortkomt uit hun diepe essentie, een purpose.

Authenticiteit is wat de nieuwe ondernemer nodig heeft. Als jij dat bent en je echt authentiek wil worden, je jezelf moet durven aankijken op alle vlakken van je leven. Want authenticiteit is een vorm van in diepe verbinding en eerlijkheid met je zelf zijn.

Authentiek worden is een proces van introspectie. Mijn ongeluk liet mij geen keuze. Zoals Johan Cruijff ooit zei: “Elk nadeel heb zijn voordeel.” Ik heb mezelf moeten aankijken en me kwetsbaar durven opstellen en daardoor heb ik mezelf en mijn situatie helemaal heb geaccepteerd. Dat was een mooi bijkomend cadeau van mijn ongeluk.

Wat heb jij nog aan te kijken, te accepteren en los te laten om de authentieke leider en nieuwe ondernemer te worden?

 

 

If you don’t have time to do it right, when will you have time to do it over?

 “John Wooden”

De tijd om het in 1 keer goed te doen is nu!

Plan een vrijblijvend gesprek met mij

Sociale Intelligentie (SI)

Interpersoonlijk contact en SI zijn de enige aspecten die ons nog onderscheiden en echt menselijk maken in vergelijking met een superintelligente AI

De kracht van jou als leider en van ons allemaal als mensheid ligt in ‘the human factor’ en in sociale intelligentie. Voor de nieuwe ondernemer is het van belang hier de focus te leggen, aangezien AI zich exponentieel ontwikkelt en binnen enkele jaren miljoenen keren intelligenter zal zijn dan wij.

AI zal een hoop complex denkwerk van ons overnemen, maar het zal nooit mens worden. Daarin ligt onze kracht en daar liggen de kansen voor de nieuwe ondernemer. Door oprecht, eerlijk en authentiek te communiceren met je mensen en klanten, en door de nadruk te leggen op interpersoonlijke aspecten, concentreer je je op menselijke kwaliteiten. Wij helpen je graag om deze zo goed mogelijk te ontwikkelen.

 

 

“Window of Opportunity”

Pak je kansen en samen met onze SI en AI experts leiden we je naar nieuwe mogelijkheden

Het moment om het een keer goed op te zetten is nu. Wachten geeft je concurrenten kansen uit te lopen en door te snel te gaan kun je wel eens de verkeerde keuzes maken. Er is nu een goede “window” om alles goede te doordenken en neer te etten en alle aspecten mee te nemen.

Ik werk samen met een team van mensen die kunnen helpen in het formuleren van de juiste strategie die het best past bij jouw onderneming. En deze dan samen verder uit werken en daarbij de beste AI-oplossingen te selecteren en te implementeren.

Belangrijk is om voldoende draagvlak te hebben in de organisatie zodat iedereen zich betrokken en veilig voelt om bij te dragen aan deze transformatie. Zonder draagvlak wordt het moeilijk om een AI-slag te maken. Wij helpen je graag met alle stappen die nodig zijn op persoonlijk, strategisch en technisch vlak om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Lees meer

 

“Visioneering”

“Engineering your Vision” in co-creatie met het Quantum Veld

Je visie echt manifesteren is een skill. Als je weet hoe de realiteit zich vormt vanuit de quantum fysica en het quantum veld, dan kun je dit gebruiken om jouw visie en meeste ideale pad te manifesteren.

De quantum fysica laat ons een hele andere wereld zien dan die wij gewend zijn en is soms te bizar voor woorden. Maar het is wel de onderliggende kracht en code waaruit alle realiteit ontstaat. Ik begeleid ondernemers in het manifesteren van hun visie in co-creatie met het quantum veld. Het is een methode die door enkele top CEO’s wordt gebruikt en heeft laten zien dat het werkt. We manifesteren sowieso al via het quantum veld, maar we doen dit meestal onbewust.

Door te begrijpen hoe quatum manifestatie werkt en het je helemaal eigen te maken is heel krachtig. Er zijn een paar belangrijke stappen die genomen moeten worden. Want in de quantum fysica gaat het gaat allemaal om vibratie en de vibratie van jouw ideale pad te belichamen. Omdat te doen, is het zaak om alles wat je in een lagere vibratie houdt dan de vibratie van jouw visie, aangekeken, omgezet en/of losgelaten dient te worden, want het staat in de weg. De stappen die nodig zijn worden hieronder verder beschreven.

Tijd & Tijdlijnen!

Begrijp Tijd vanuit de Quantum Fysica en Gebruik die Wijsheid voor jouw Ideale Tijdlijn!

Wat is tijd nou eigenlijk? We weten nog steeds niet precies wat tijd is. Het lijkt in onze wereld lineair te zijn maar in de kosmologie en quantum fysica wordt tijd niet als lineair beschouwd, Volgens Einstein loopt de tijd ergens langzamer of juist sneller als er meer massa is en in de quatum physica hebben het verleden, heden en toekomst invloed op elkaar.

 

In hoeverre bestaat tijd en ruimte? Misschien gebeuren ze wel allemaal tegelijk! Een fascinerend fenomeen in de quantum fysica is kwantumverstrengeling, en dit laat zien dat er communicatie kan plaatsvinden buiten tijd en ruimte om.

 

 

Success in creating AI would be the biggest event in human history. Unfortunately, it might also be the last, unless we learn how to avoid the risks.

 “Steven Hawking”

 

Plan een vrijblijvend gesprek met mij

De Menselijke Factor & AI

Wat is de impact van AI op je mensen en teams?

Een recent onderzoek van Goldman Sachs naar de gevolgen van AI op de werkgelegenheid voorspelt dat er wereldwijd in de komende jaren ongeveer 300 miljoen banen verloren zullen gaan en dat AI invloed zal hebben op zeker 75% van alle bestaande banen. Dat zijn cijfers die niet te negeren zijn!

Dit zal angst, onzekerheid en veel vragen teweegbrengen bij alle werknemers. Hoe ga je daarmee om, hoe plan je de toekomst met zo’n enorme verschuiving in de beroepsbevolking, en welk talent heb je nodig en hoe trek je dat aan? Wat voor effect zal dit hebben op je productassortiment, prijs en afzetmarkt als veel potentiële consumenten zonder werk komen te zitten?

Dit zijn allemaal zeer belangrijke vraagstukken die diepe introspectie, rust en overzicht vereisen om de juiste strategie te vinden. Ik help je graag om het juiste antwoord voor jou en jouw bedrijf te vinden.

 

 

De Toekomst van AI ligt in onze handen

Kan de Nieuwe Ondernemer alsjeblieft Opstaan?

Wij zijn degenen die in de komende 10 jaar vormgeven aan de basis van AI en hoe het zich ontwikkeld. We hebben met z’n allen en ondernemers in het bijzonder een enorme verantwoordelijkheid. Als de basis niet goed neergezet wordt, dan gaat dat voor heel veel problemen zorgen in de toekomst. Het is aan de nieuwe ondernemer, die weet wie hij is, wat hij wil, purpose driven is en het hogere doel in het vizier heeft die deze kar moet gaan trekken. Het is tijd voor de nieuwe ondernemer om op te staan en te ons te leiden naar een nieuwe toekomst waarin wij co-creëren met AI en een manier vinden om samen met AI het welzijn van de mens. Ben jij die nieuwe ondernemer?

 

 

The Butterfly Effect!

De kleinste aanpassing kunnen Imense Gevolgen Hebben! 

Het vlindereffect komt uit de chaostheorie en is een metaforisch voorbeeld dat de vleugelslag van een vlinder in Brazilië een tornado in Texas kan veroorzaken. Dit concept benadrukt hoe kleine veranderingen of verstoringen in een systeem een kettingreactie kunnen veroorzaken die leiden tot grootschalige veranderingen.

Het is van toepassing op verschillende systemen, waaronder weerspatronen, ecosystemen, economische systemen en meer. Het kernidee is dat deze systemen deterministisch zijn (hun toekomstig gedrag wordt volledig bepaald door hun begincondities, zonder betrokkenheid van toeval).

Wat zijn de begincondities m.b.t. tot AI en jouw onderneming. De timing, het doel en met wat voor doel heeft volgens de vlindertheorie heel veel effect op onze toekomst.

Alles de eerste keer goed neerzetten is cruciaal met een zo’n potent fenomeen als AI.

 

 

Weten wie je Echt Bent!

Is de Sleutel tot Succes in deze Transformatie!

Boven de tempel van Apollo bij het orakel van Delphi stond de tekst: Ken Uzelve.Wat het orakel zei was altijd op meerdere manieren te interpreteren. Daarom stond deze tekst er omdat je jezelf heel goed moest kennen om het orakel goed te kunnen interpreteren. Degene die teveel vanuit hun ego of eigenbelang de woorden van het orakel tot zich nam kwam vaak in verschrikkelijke situaties terecht die het tegenovergestelde waren van wat die persoon wilde.

 

Er is sinds die tijd niet veel verandert wat dat betreft. Diepe zelf kennis van wie je bent voorbij je ego, de rollen die vervult en je aangenomen identiteit, zorgt ervoor dat je de woorden van het orakel juist interpreteert. Apollo was de god van licht, kunst en spiritualiteit en staat symbool voor je innerlijke stem, je intuïtie en je ziel. Leren wie je bent op dat niveau en luister naar die innerlijke stem is wat nodig is in deze transformatieve tijden. Iedereen heeft daar aan bij te dragen op zijn of haar manier. Ik ben zelf genoodzaakt geweest door dat proces heen te gaan en dat heeft me krachtiger en wijzer gemaakt dan ooit.

 

Transformatie!

Is voor 80% een intern en voor 20% een extern proces. Het begint bij Jou!

Er zal niets in de buitenwereld veranderen als je niet eerst iets aan de binnenwereld verandert. Dus door naarstig bezig te zijn met veranderingen in de buiten wereld kom je maar met hele kleine stapjes vooruit. Transformatie, wat totale verandering in houdt, heeft grote stappen nodig, want met kleine stapjes kom je er niet.

De veranderingen beginnen bij jezelf. Wat moet jij van binnen veranderen om het resultaat wat jij wil in de buiten wereld te krijgen? Weet jij het antwoord op die vraag?

Zo niet, laten we die samen gaan ontdekken en als je het wel al weet, laten me je helpen het daadwerkelijk te veranderen en dat wat in de weg staat of je niet meer dient achter je te laten.

Jij maakt onderdeel uit van deze transformatie, jij bent de vlinder die het effect veroorzaakt. Dus wordt je goed bewust welke innerlijke verandering er nodig is voor jou.

 

 

 

Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere!

 “Albert Einstein”

Durft voorbij de logica te gaan om je visie te manifesteren

Plan een vrijblijvend gesprek met mij

Welke Transformatie kun je verwachten?

 • Check

  Voel je soms alof de dingen die je wil maar niet willen lukken

 • Check

  Voelt het iedere keer dat er iets in de weg zit?

 • Check

  We gaan leren wat de “the do’s and don’ts” zijn van manifestatie

  en hoe die effectief toe te passen en echt de “the do’s and don’ts” te leren van manifestatie.

 • Check

  We gaan kijken naar je  wat je in de weg zit. Wat will je nao echt op het diepste niveau van zijn?

 • Check

  Geloof je niet in magie? Als je niet in magie geloofd, gaat deze ook nooit gebeuren.

Wie Ben Jij Voorbij het Ego?

“The ego is a great servant but a terible master”

We hebben allemaal een ego, maar we zijn niet ons ego. Het ego creëert een beeld van jezelf op basis van levenservaringen, de rollen die je vervult in je leven en je overtuigingen. Maar het is niet de essentie van wie je bent. Goed begrijpen wat je ego is, wanneer het aan het woord is en wanneer het de baas over jou gaat spelen is cruciaal om zaken van bovenaf te kunnen blijven bekijken.

Het ego heeft heel goede eigenschappen en komt altijd voor jou op. Maar het is erg gecentreerd op zichzelf, vergelijkt zich altijd met anderen en kan soms heel destructief zijn.

Mijn vraag is, wie ben jij voorbij het ego?

Je ego kennen en het inzetten wanneer nodig is goed, maar je alleen maar door het ego te laten leiden is niet iets wat er in deze transitie nodig is. Jouw echte kracht zit dieper dan het ego, het is je diepere essentie. In een traject met mij gaan we goed leren wanneer het ego aan het woord is en wanneer het de boel weer overneemt.

.

Belicht je Schaduw Kant!

Jezelf kennen is naar jezelf durven kijken

Om echt helemaal jezelf te kunnen worden, volledig authentiek te worden en in verbinding te zijn met je diepere essentie moet je jezelf hebben aangekeken. Jezelf aankijken op de punten waar je liever niet naar kijkt, zoals de pijn, je kwetsbaarheid en onzekerheden die we allemaal in ons hebben. Dipe van binnen hebben we allemaal wel eens het gevoel dat we niet goed genoeg zijn. Dat is een eigenschap van het ego. De meeste van ons hebben angst of hebben geen zin om naar die donkere plekken in de diepte van onze ziel te gaan.

De paradox is hem dat juist door het aan te kijken, het in het licht te zetten en het te omarmen alles heelt en de energetisch lading van de pijn of verdriet wegvloeit. Dat is heling in een notendop, aankijken, omarmen en accepteren. Ik ben zelf door dat proces gegaan en weet als geen ander hoe bevrijdend zo’n proces kan zijn.

Om echt in je kracht te staan en je visie en dromen te kunnen manifesteren, is het zaak om je schaduwkanten te belichten en te omarmen. Want het wil alleen maar gezien worden en als je het hebt aangekeken en geaccepteerd dan staat het niet meer in je weg. Veel mensen zien kwetsbaarheid als een zwakte, maar het is een enorme kracht omdat het de ultieme vorm is van zelfacceptatie. Je gaat leven vanuit wie je echt bent, en niet voor wie je je voor doet. Dat is wat jou echt authentiek gaat maken.

 

Wordt wie je hoort te zijn op alle 5 lagen van Bewustzijn

De taal van je hoofd zijn gedachtes, van je lichaam emoties en van het universum en quatumum veld is het energie. Energie is overal in het universum, zelfs de 99% van de zogenaamde lege ruimte binnen een atoom is gevuld met energie. Alle energie heeft een bepaalde vibratie. En zo ook hebben alle levende wezens hebben een bio elektromagnetisch veld dat zijn eigen specifieke vibratie heeft. Wat jouw vibratie uitstraalt in het quantum veld, trekt het aan.

En jouw vibratie bestaat uit 5 lagen, uit je mentale, fysieke, emotionele, energetisch en spirituele vibratie. De som van deze 5 lagen van vibratie is wat jij het quantum veld in stuurt en is je totale staat van zijn. En die vibratie trek je ook aan. Als coach werk ik met je op alle deze 5 lagen om maximaal resultaat te behalen. We zijn een multi-dimensionaal wezen, en vaak worden onze energetische en spirituele kanten niet meegenomen. Maar dan neem je een deel van jezelf dus niet mee. Door op alle deze 5 lagen in balans te zijn kom je het best in contact met je diepere essentie

In Flow en “Sync”!

Met Hogere Dimensies en de Wetten van het Universum

De quantum fysica laat ons zien dat we in een een mutli-dimensionale realiteit leven. Ik weet zelf ook na mijn bijna dood ervaring dat wij zelf ook multi-dimentionale wezens zijn. De paradigma verschuiving gaat ook hierom dat wij als mens ons dat gaan realiseren en AI zal ons daartoe alleen maar meer aanzetten.

Door je met het quantum veld te verbinden en daardoor ook met de universele wetten van het universum, word je meer jezelf, kom je in flow en ga je met de stroom mee. Je stemt jezelf af op het leven dat je wil leiden en gaat dat belichamen. Je neemt je eigen plek in, vanuit liefde, rust en natuurlijke flow in plaats vanuit wilskracht. Doordoor krijg je vertrouwen dingen uit te zetten en dan vervolgens los te kunnen laten zodat het universum zijn gang kan gaan om het te manifesteren. Loslaten van controle en gaan leven vanuit vertrouwen is een van de opgaves van deze grote verschuiving. Vertrouwen in het universum en jezelf als co-creator van je eigen lot. Dat is heel krachtig en geeft rust, balans en overzicht. En dat is precies wat de mensheid van de nieuwe ondernemer nodig heeft.

 

Het uiteindelijke doel

Wat voor toekomst willen we achterlaten voor onze kinderen en de generaties die volgen?

Licht of donker, utopie of dystopie, leven of dood. Het klinkt heel dramatisch maar het is wel zo. Het kan werkelijk alle kanten op en als wij ons dat als collectief niet beseffen, of nog niet, dan is het belangrijk dat we met z’n allen wakker worden en goed nadenken over wat er op het spel staat en wat ieder van ons aan ken bijdragen om een goede toekomst te creëren voor ons nageslacht.

Het is Tijd om Wakker te Worden!

 

Only a life lived for others is a life worthwhile

“Albert EInstein”

Boek direct